retraite in Frankrijk (door hip coaching)

Retraite


Retraite… bij het woord retraite denk je misschien aan een klooster of een retraite centrum. Hip Coaching bedoeld ‘retraite’ anders.

Ga jij met ons mee?

In samenwerking met wandelcoach José Eberwijn Coach in de buitenlucht, organiseert HIP Coaching meerdere keren per jaar een retraite in Frankrijk.
We verblijven in een echte Franse boerderij op 320 km van het Westland, in het plaatsje Parfondeval. Dit ligt in het departement Aisne.
De boerderij ligt in een heuvelachtig gebied met om je heen alleen maar natuur en de geluiden van vogels. Het is de ideale omgeving om te genieten en tot rust te komen en om te werken aan jezelf.

Even ertussen uit

We kruipen er graag even tussen uit. Een retraite in Frankrijk staat in het teken van ontspanning, er even tussen uit en genieten van tijd voor jezelf. Je doet het ook écht voor jezelf, met name door zelfverdieping en onthaasten. Met een wijntje in de hand en met een lekker stukje kaas erbij.

Tijdens een retraite krijg je ieder dagdeel een opdracht die steeds weer anders is: creatief, zelfreflectie, wandelopdracht (stukje fysiek maar laagdrempelig). Er is ook voldoende tijd voor jezelf.

Besloten groep

Wil je met een besloten groep een weekend naar Frankrijk voor een vriendinnenweekend, werkuitje of teambuilding? Dat kan ook! We maken in overleg met jou een weekend op maat. Mail ons voor de prijs en de mogelijkheden.

Op www.hip-coaching.nl/retraite-in-frankrijk vind je alle informatie over onze retraite en via info@hip-coaching.nl kom je met ons in contact.

Tot snel in Frankrijk!

Liefs,

José en Marianne