over ons

BIENVENUE! Via deze website vind je informatie over een ontspannen verblijf in het schilderachtige plaatsje Parfondeval gelegen in de streek Thierache in het departement Aisne.


In 2009 zijn we onze zoektocht begonnen naar een huis in Frankrijk op 3 à 4 uur rijden van Nederland. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen in de streek Thierache, wat op de grens ligt van Aisne en de Franse Ardennen op zo'n 320 km van Utrecht. 


Onze boerderij staat in Parfondeval, officieel een 'Beau Village', gelegen middenin de streek Thierache. Het is een rustige streek in een schilderachtig landschap. Het dorpje Parfondeval telt 175 inwoners. Ons huis staat aan de rand van het dorpje en kijkt uit over de heuvels. 


In onze verbouwde boerderij bevindt zich een gite (klein vakantiehuisje) gesitueerd aan de voorzijde. De gite beschikt over een terras en een grote privé tuin van zo'n 300 m2. Tevens is de gite uitgerust met alle voorzieningen om met 4 personen een rustige en fijne vakantie te vieren. We hebben tevens extra voorzieningen voor gezinnen met kleine kinderen en / of een baby. 


Aan de andere zijde van het terrein (zo'n 5000 m2) is een kleine mini-camping gerealiseerd met 4 ruime standplaatsen. Tevens zijn we in 2018 begonnen met het faciliteren van georganiseerde weekenden. Op onze site kan je daarover meer vinden bij de 'specials'.


Hopelijk tot ziens in Parfondeval!